ΣΕΤ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ SAINT CLAIR 2 ΤΜΧ CROCO Μεγαλύτερη προβολή

ΣΕΤ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ SAINT CLAIR 2 ΤΜΧ CROCO


0000084

Νέο

Σετ πετσέτες με κέντημα 2 τεμαχίων 

Διάσταση 30χ50 & 70χ140

29,00€

Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Cosmin Home Fashion κάνει αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού. Οι αποστολές γίνονται μέσω της Speedex. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του Cosmin Home Fashion, και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Η χρέωση διαμορφώνετε ως εξής:

Κόστος μεταφορικών: 3€
Κόστος Αντικαταβολής: 3€

Σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 59€, τότε δεν πληρώνετε μεταφορικά και κόστος αντικαταβολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Cosmin Home Fashion κάνει αποστολές και στην Κύπρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον παραλήπτη και πληρώνονται στην μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση των προϊόντων. Σε εμάς πληρώνετε μόνο το κόστος των προϊόντων είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με πληρωμή μέσω κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank. To κόστος των μεταφορικών για την Κύπρο εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος του δέματος και γίνεται γνωστό στον πελάτη μετά την παραγγελία μετά από επικοινωνία από έναν υπεύθυνο του καταστήματός μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές μπορούν να γίνουν στις παρακάτω περιπτώσεις.

Α. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα. O πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει εντός 4 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν τον παραλήπτη, και εφόσον επιβεβαιωθεί το ελάττωμα, παραλαμβάνετε το νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής πληρωμένα αποκλειστικά από εμάς.

Β. Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας προϊόντος από τον πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν προέρχονται από το απόθεμά μας.

Γ. Σε περίπτωση λάθους του Cosmin Home Fashion σχετικά με ένα προϊόν επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε/αλλάξετε καθώς ΔΕΝ θα γίνει δεκτή η επιστροφή.

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή πρέπει:

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή συσκευασία και στην κατάσταση στην οποία έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν με ζημιά - Στο Cosmin Home Fashion συσκευάζουμε τα προϊόντα με τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανή ζημιά του προϊόντος. Σε περίπτωση όμως που βλέπετε ότι η συσκευασία έφτασε κακοποιημένη ΠΡΙΝ παραλάβετε και υπογράψτε το δέμα, θα πρέπει κάτω από την υπογραφή σας να υπογράψετε "με επιφύλαξη" , ανοίγοντας το δέμα μπροστά στον μεταφορέα. Εφόσον δείτε και δείξετε ότι έχει προκληθεί ζημιά στο προϊόν, οφείλετε να καλέσετε αμέσως την courier και να το δηλώσετε. Στη συνέχεια, η courier θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν. Εάν ΔΕΝ το κάνετε αυτό, δυστυχώς χάνετε το οποιοδήποτε δικαίωμα για αποζημίωση.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: